Herik Vastgoed

Betrouwbare partner in vastgoed

Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner en hebben ons al meer dan 25 jaar in de vastgoedmarkt bewezen. We hebben een gevarieerde portefeuille met woningen en bedrijfsvastgoed in Nederland, met nadruk op de Randstad. 

Actief in Nederland en Duitsland

Daarnaast bezitten wij een Duitse vastgoedportefeuille waarbij we samenwerken met plaatselijke partijen. Ook ondersteunen en begeleiden wij Nederlanders die in Duitsland willen beleggen of verkopen.

Gerard-Jan van den Herik

De man achter Herik Vastgoed is Gerard-Jan van den Herik. Met een hart voor logistiek, heeft Gerard de afgelopen jaren een groot, landelijk netwerk in de transportsector opgebouwd, en breidt hij zijn vastgoedportefeuille graag uit met logistieke bedrijfshallen. Ook begeleidt hij transporteurs en logistieke ketens met aankoop of aanhuur en treedt hij op als koper of eindbelegger.

Met aandacht voor huurders

Herik Vastgoed is een bloeiende vastgoedorganisatie met een ervaren team. Een professioneel en daadkrachtig bedrijf met aandacht voor huurders. Wij zijn betrokken, denken mee en begeleiden waar nodig. Daarnaast hebben we een kundig onderhoudsteam voor reparaties en storingen. Problemen of klachten lossen wij zo snel mogelijk op.

Diensten van Herik Vastgoed

Ben je geïnteresseerd in:

  • aanhuur of verhuur;
  • aankoop of verkoop;
  • begeleiding bij een bouwproject?

Neem dan contact op met ons kantoor. Je kunt e-mailen naar info@herikvastgoed.com
of bellen naar 0294-251372

Bekijk onze portefeuille